The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedMarketplaceDates & Results
 
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 31
  1. #1
    Join Date
    Sep. 5, 2011
    Posts
    2,966

    Default "Validation Link" ??

    What, exactly, does this mean? It's showing up in red with an exclamation mark at the top of every page - this one included.

    "Sorry, you can only use your validation link once for security reasons."



  2. #2
    Join Date
    Jul. 3, 2012
    Location
    Twin Cities
    Posts
    1,973

    Default

    I have the same thing.



  3. #3
    Join Date
    Aug. 30, 2007
    Location
    Sunny Florida
    Posts
    704

    Default

    It wasn't there earlier when I visited the forum, but it is now...... it doesn't seem to do anything ( except annoy)
    "I can explain it to you, but I can't understand it for you..."



  4. #4
    Join Date
    Mar. 14, 2010
    Location
    Earlysville, Virginia
    Posts
    3,223

    Default

    It just popped up on mine too....
    Charlie Brown (1994 bay TB X gelding)
    White Star (2004 grey TB gelding)

    Mystical Moment, 1977-2010.



  5. #5
    Join Date
    Aug. 30, 2007
    Location
    Sunny Florida
    Posts
    704

    Default

    Oops!!!!!!!!!! and now it's gone.
    "I can explain it to you, but I can't understand it for you..."



  6. #6
    Join Date
    Dec. 22, 2000
    Location
    NY
    Posts
    14,721

    Default

    Same here- popped up a few times in a row, and now it's gone.



  7. #7
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    11,207

    Default

    Add me to the group that it showed up for awhile and now it is gone.



  8. #8
    Join Date
    Dec. 22, 2000
    Location
    NY
    Posts
    14,721

    Default

    Did we all have peyote for lunch?



  9. #9
    Join Date
    Feb. 15, 2004
    Location
    Ontario
    Posts
    7,449

    Default

    here we go again. We had that problem a while ago, it went away and it's back... sigh



  10. #10
    Join Date
    Dec. 22, 2000
    Location
    NY
    Posts
    14,721

    Default

    It just popped up again for me, too.



  11. #11
    Join Date
    Nov. 18, 2007
    Posts
    520

    Default

    I have it too.



  12. #12
    Join Date
    Sep. 28, 2006
    Posts
    268

    Default

    Me too
    Crayola Posse: Violet Blue



  13. #13
    Join Date
    Nov. 18, 2007
    Posts
    520

    Default

    Quote Originally Posted by Katy9532 View Post
    I have it too.
    I cannot even open the coth on my laptop now. (Posting for my phone)

    All other sites are still opening just fine on my laptop.



  14. #14
    Join Date
    Oct. 2, 2012
    Location
    In the wilds of Northern Ontario, Canada
    Posts
    349

    Default

    Me three



  15. #15
    Join Date
    Aug. 30, 2007
    Location
    Sunny Florida
    Posts
    704

    Default

    I'm just wondering if it has something to do with all the spam that's been on here....maybe they're trying to "fix" it so the spammers don't get through. Just a thought.
    "I can explain it to you, but I can't understand it for you..."



  16. #16
    Join Date
    Sep. 13, 2002
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    4,797

    Default

    Yep, getting it too, every page on COTH that I've been on so far this evening. In safari on ipad at the moment.



  17. #17
    Join Date
    Oct. 3, 2007
    Location
    PA
    Posts
    4,976

    Default

    I have it too. And I've had trouble getting COTH to load on my tablet .

    I also can still only post using Quick Reply which is really tiresome.



  18. #18
    Join Date
    Jul. 22, 2012
    Location
    CA
    Posts
    771

    Default

    I have it too. Been having issues w/CoTH loading as well.



  19. #19
    Join Date
    Dec. 11, 2005
    Location
    Southern California - Hemet
    Posts
    1,571

    Default

    Yup, I've the validation link thingie, too. Let's see if it goes away after a while like it did for others.



  20. #20
    Join Date
    Feb. 15, 2004
    Location
    Ontario
    Posts
    7,449

    Default

    coth would not load on my laptop for the longest time. Back now!! Validation pink message still there.



Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: Jul. 28, 2012, 10:26 AM
  2. Validation link
    By Rondar in forum Help Forum
    Replies: 1
    Last Post: Jul. 26, 2012, 08:09 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: Dec. 6, 2011, 03:10 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: Jul. 7, 2011, 10:12 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: Nov. 1, 2009, 07:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
randomness