The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedDirectoriesMarketplaceDates & Results
 
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 35 of 35
  1. #21
    Join Date
    Aug. 30, 2007
    Location
    Sunny Florida
    Posts
    738

    Default

    I'm running IE 9.0.11
    "I can explain it to you, but I can't understand it for you..."



  2. #22
    Join Date
    Feb. 6, 2000
    Location
    MA
    Posts
    12,548

    Default

    I'm not sure whether my problem is due to the upgrade or to something esle, but I'm not even seeing the option to attach a picture to my post and I renewed my subscription back in October, so I know it's current.
    "It's like a Russian nesting doll of train wrecks."--CaitlinandTheBay

    ...just settin' on the Group W bench.



  3. #23
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    16,188

    Default

    Ghazzu, I'm not even seeing you as a premium member.

    Check out this post:

    http://www.chronofhorse.com/forum/sh...94#post6701494

    She's been able to post a pic and has a "premium member" tag under the "advanced" designation.

    I see your custom title above, but you're not listed as a premium member underneath it.

    Maybe PM the mods about your status?



  4. #24
    Join Date
    Feb. 18, 2003
    Location
    Alberta
    Posts
    5,259

    Default

    I can't even view pics others have apparantly attached.......I'm still seeing the red x
    Go Ahead: This is a dare, not permission. Don't Do It!



  5. #25
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,006

    Default

    Can one or two of you on IE having trouble viewing pictures please post a link of a thread where you're having trouble seeing the pics? Developers are trying to troubleshoot.

    Thanks!
    Mod 1



  6. #26
    Join Date
    Aug. 26, 2003
    Location
    The good 'ole State of denial
    Posts
    5,064

    Default

    I just upgraded to IE8 and can't see any pics posted by premium members or my own. Just a big X box. It's any picture posted on the forum vs linked from webshots/facebook, etc.



  7. #27
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    16,188

    Default

    Here's one that doesn't work for me, Mod 1:

    http://www.chronofhorse.com/forum/sh...94#post6701494

    It's a red x in IE 9.0.8122.16421.

    Works fine for me in Firefox and Chrome.

    This one is SUPER reproducable for me. Are your tech guys really having a hard time seeing it?



  8. #28
    Join Date
    Jul. 27, 2005
    Location
    Chapel Hill, NC
    Posts
    3,219

    Default

    I am stilling seeing the red X's on all the attachments too.
    Worth A Shot Farm
    Finding the horse of your dreams, is always Worth A Shot!
    Visit our Website
    Join us on Facebook
    Watch us on Youtube



  9. #29
    Join Date
    Mar. 26, 2008
    Location
    Florida
    Posts
    1,096

    Default

    I only see red X's also on any post from a premium member who has uploaded photos.
    Richard, Approved Black KWPN Stallion
    Website
    and Facebook page
    Oh Kaptain Underpants SFS, Approved BRp pony stallion
    Website and Facebook page



  10. #30
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,006

    Default

    I just re-sent them a link to this thread with the example thread provided. Yes, apparently they're having trouble reproducing the issue.

    We're sorry for the continued inconvenience!
    Mod 1



  11. #31
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    16,188

    Default

    Same issue with IE 10 for Windows 7, although the x is black.



  12. #32
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,006

    Default

    Update from the developers: the issue is with IE8 and IE9 not allowing Javascript (this is the default configuration for IE8/IE9). The new site uses Javascript to display the thumbnails and the larger image when you click on the thumbnail. Something about the default IE8/IE9 configuration is stopping this from working… we're not exactly sure what is causing this issue, but as soon as we figure it out we'll provide you with the instructions for users (or if we can determine some other work-around on the site).

    Thanks for your patience!
    Mod 1



  13. #33
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,006

    Default

    This problem was reported to be fixed over the weekend, so those who were having trouble, please let me know how things look for you.

    Thanks so much for your patience!
    Mod 1



  14. #34
    Join Date
    Jul. 27, 2005
    Location
    Chapel Hill, NC
    Posts
    3,219

    Default

    Quote Originally Posted by Moderator 1 View Post
    This problem was reported to be fixed over the weekend, so those who were having trouble, please let me know how things look for you.

    Thanks so much for your patience!
    Mod 1
    I am able to see the thumb nails now. Thank you so much for working out the kinks
    Worth A Shot Farm
    Finding the horse of your dreams, is always Worth A Shot!
    Visit our Website
    Join us on Facebook
    Watch us on Youtube



  15. #35
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    16,188

    Default

    Nope. Still broken in IE 10. At least the Windows 7 version of the browser. I have all scripting enabled.

    I only downloaded IE 10 to help troubleshoot and I don't use it as my regular browser, and you're likely only going to get complaints from Windows 8 users, I suppose.

    (IE 8 or 9 users--don't upgrade to 10 until this issue is solved It doesn't look like it's a terribly significant upgrade.)



Similar Threads

  1. Replies: 27
    Last Post: Sep. 29, 2012, 02:27 PM
  2. have pics, can't post premium?
    By Carol Ames in forum Hunter/Jumper
    Replies: 2
    Last Post: Apr. 9, 2010, 11:14 PM
  3. Renewed Premium membership but can't post pics??
    By ljshorses in forum Help Forum
    Replies: 2
    Last Post: May. 20, 2009, 08:58 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: Mar. 30, 2009, 01:56 PM
  5. Posting Pics for Premium Members
    By LSM1212 in forum Help Forum
    Replies: 5
    Last Post: Sep. 29, 2006, 07:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
randomness