The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedDirectoriesMarketplaceDates & Results
 
Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    16,240

    Default Weird display issue?

    Is anyone else having an issue with the top left corner of the screen? I have the "sign in" "register" "careers" "advertise" "subscribe" "about us" stuff all piled into the upper left hand corner, and it overlays she links at the top of the page, making them unusable for navigation (the links that are "Chronicle Forums>Technical Assistance>Help Forum" here)

    This started happening last night. I am in Firefox 15.0. I get the same problem if I view the forums in IE version 9.0.8112.16421. And Chrome, too. Version 20.0.1132.57.

    Screen shot here. View full screen to see issue.

    http://pets.webshots.com/photo/27243...48290005POLIGI



  2. #2
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    16,240

    Default

    And....fixed! That was fast!



  3. #3
    Join Date
    Aug. 22, 2001
    Location
    Almost Aiken
    Posts
    2,622

    Default

    I'm still seeing it. I'm running Firefox, newly updated. I also have AdBlock, which may be contributing to it.



  4. #4
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Fort Collins, CO
    Posts
    16,240

    Default

    Quote Originally Posted by saje View Post
    I'm still seeing it. I'm running Firefox, newly updated. I also have AdBlock, which may be contributing to it.
    Try refreshing. I'm running adblock, too. No issues now.



  5. #5
    Join Date
    Aug. 23, 2006
    Posts
    1,757

    Default

    Still not working for me. I'm on Safari - both my Mac laptop and iPhone have disabled links still.



  6. #6
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,011

    Default

    Anyone still having this issue?



  7. #7
    Join Date
    Aug. 23, 2006
    Posts
    1,757

    Default

    Me! Still cannot login from the top of page. Can get in thru the "back door" (open a discussion, click on "post reply", and then can type login info. from that page).

    Display at top left of page is still weird looking too. ("Sign in", "Register", etc., etc. all piled up in a column with a little Chronicle of the Horse magazine cover, in color, under the column).

    Links (at least on the page I'm on now) - "Chronicle Forums > Technical Assistance > Help Forum > Weird Display Issue" all seem to be working again though. They weren't working for me earlier in the day.

    Thanks for looking into this Mod. 1 .

    ETA:
    Ooops - scratch the part about the links that were working a minute ago - not working now again.

    Oh, forgot to add: the only way I can get from one discussion forum to the next is to use the "Jump Forum" menu at the bottom of page since the top links are not working.



  8. #8
    Join Date
    May. 10, 2009
    Location
    NC piedmont
    Posts
    2,123

    Default

    Me too! In Firefox, latest update. It seems to be OK in Chrome. The links at the top: Chronicle Forums > Technical Assistance > Help Forum > Weird Display Issue do NOT work for me; I can only navigate using the back button.

    ETA: refreshing does seem to help, at least temporarily. We'll see if it lasts.



  9. #9
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    11,732

    Default

    I am still having this issue.

    I use Firefox.

    When I opened the forum in IE yesterday it looked fine. Still messed up in FF.



  10. #10
    Join Date
    Nov. 16, 2004
    Location
    NE Indiana
    Posts
    5,528

    Default

    It's messed up again when I use Safari (MAC) but no problems with Chrome.



  11. #11
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,011

    Default

    Thanks for the updates...submitting a support ticket with links to the threads on the issue.

    Mod 1



  12. #12
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,011

    Default

    According to the tech folk: the formatting issues are the result of some changes we made to the header on Tuesday. The fix is to have users who report it refresh their browsers to remove any caching of the site style sheets. Here are a variety of things that have worked for COTH team members who reported the same problem.

    1) Do a hard refresh (Ctrl+F5 on a PC, Command+Shift+R on a Mac)
    2) Do a general refresh using the refresh button in the browser
    3) Clear browser cache--instructions for multiple browsers can be found here: http://kb.iu.edu/data/ahic.html.
    4) Restart the browser

    If you attempt the above and still have problems, please let me know.
    Thanks!
    Mod 1



  13. #13
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    11,732

    Default

    Thank you! Refresh seemed to fix it!



  14. #14
    Join Date
    Aug. 23, 2006
    Posts
    1,757

    Default

    All seems fine now!

    Rather than go through all of the steps mentioned above, I just went to Google, typed in Chronicle of the Horse, went to site and clicked on Forums. Then I went and deleted my previous bookmark for the forum and added it again using the one I had just Googled.

    Yay!
    Everything is where it should be on the site and all links are working properly.

    Thanks to the Mods and the tech team for getting the problems resolved so quickly.



  15. #15
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,011

    Default

    You're welcome! Glad everything is up to speed again; sorry for the inconvenience ~
    Mod 1



Similar Threads

  1. Replies: 24
    Last Post: Jun. 3, 2012, 03:23 AM
  2. New Horse has Weird Skin Issue
    By englishcowgirl in forum Horse Care
    Replies: 11
    Last Post: Aug. 21, 2011, 10:50 AM
  3. *spin off of ribbon display* Cooler display ?
    By jumpytoo in forum Hunter/Jumper
    Replies: 16
    Last Post: Aug. 17, 2011, 10:01 PM
  4. Replies: 22
    Last Post: Mar. 15, 2009, 07:49 PM
  5. Talk to me...weird hind end issue, updated;Its EPM.
    By relocatedTXjumpr in forum Horse Care
    Replies: 46
    Last Post: Sep. 24, 2008, 08:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
randomness