The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedDirectoriesMarketplaceDates & Results
 
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 36
  1. #1
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Minnesota
    Posts
    19,517

    Default Board is just DRAGGING?

    Has anyone else had issues with page load times over the last couple days? Everything else online is fine for me, so I don't think it's my connection.



  2. #2
    Join Date
    Apr. 29, 2011
    Location
    Maryland
    Posts
    2,315

    Default

    Yup, same here. or, "connection refused."
    Barn rat for life

    The Big Horse



  3. #3
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    15,457

    Default

    Yes, it has been really bad today.



  4. #4
    Join Date
    Jul. 5, 2007
    Location
    Beside Myself ~ Western NY
    Posts
    10,359

    Default

    Up until today it was fine, but today I am frequently getting the White Page. Sometimes Refresh loads it, sometimes not.
    And yes, it's just this site.
    If I ever use "there" instead of "their" or "your" instead of you're" in the same post I've been kidnapped and am signaling for help.



  5. #5
    Join Date
    Dec. 13, 2005
    Location
    Strasburg, PA "Just west of Paradise"
    Posts
    3,968

    Default

    Have gotten messages the COTH's servers are busy. Also the same blank pages and long delays in loading pages. This has happened to me from multiple locations and using different browsers.

    This started late last night for me but worse today.



  6. #6
    Join Date
    Apr. 17, 2012
    Posts
    1,963

    Default

    Keeps crashing too!



  7. #7
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,257

    Default

    Pages have been loading slowly for me starting last night, and I just sent a note to the tech folk for them to look into it.

    Thanks for letting us know!
    Mod 1



  8. #8
    Join Date
    Oct. 29, 2003
    Location
    Ocala, FL
    Posts
    1,937

    Default

    Thought it was just me and checked with my ISP, but no, just this BB... Thanks for checking!



  9. #9

    Default

    yep...two days now.
    Production Acres,Pro A Welsh Cobs
    I am one of the last 210,000 remaining full time farmers in America.We feed the others.



  10. #10
    Join Date
    Feb. 1, 2011
    Location
    Idaho
    Posts
    698

    Default

    SO glad to know it's not just me!



  11. #11
    Join Date
    Jul. 5, 2007
    Location
    Beside Myself ~ Western NY
    Posts
    10,359

    Default

    After getting completely stonewalled for awhile, things are looking pretty good!

    Now I just have to retrace my steps and fix my misspellings and replies that never saved
    If I ever use "there" instead of "their" or "your" instead of you're" in the same post I've been kidnapped and am signaling for help.



  12. #12
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,257

    Default

    Thanks for the update, SmartAlex. Tech folk did some tweaking and all's well for me too. Anyone still having trouble?

    Thanks again for letting us know there was an issue!
    Mod 1



  13. #13
    Join Date
    Apr. 14, 2001
    Location
    Minnesota
    Posts
    19,517

    Default

    Things seem to be working well for me as well

    Thanks for looking into it, Mod 1!



  14. #14
    Join Date
    Oct. 9, 2002
    Location
    Southern California
    Posts
    2,217

    Default

    Still freezing up for me here, though. Better, yes, but still freezing. Ironically, attempting to open this thread got the "Oops! Unable to load chronofhorse.com" -etc. type error message that I've been getting (and like others, only on this site).

    Glad it's not just me, and hopefully this will be fixed for good soon.



  15. #15
    Join Date
    Jul. 13, 2011
    Location
    East Longmeadow, MA
    Posts
    3,834

    Default

    I'm still having a horrible time . . . just managed to get into this thread after trying to get on the forum several times yesterday and t his morning. HELP, Mods!!! Nothing else on the internet has been a problem for me. I'm a COTH junkie and I need my fix!
    What's wrong with you?? Your cheese done slid off its cracker?!?!



  16. #16
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    15,457

    Default

    Seems all better for me.



  17. #17
    Join Date
    Jul. 13, 2011
    Location
    East Longmeadow, MA
    Posts
    3,834

    Default

    Me too. Was going into withdrawal . . . .
    What's wrong with you?? Your cheese done slid off its cracker?!?!



  18. #18
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,257

    Default

    Quote Originally Posted by Lauruffian View Post
    Still freezing up for me here, though. Better, yes, but still freezing. Ironically, attempting to open this thread got the "Oops! Unable to load chronofhorse.com" -etc. type error message that I've been getting (and like others, only on this site).

    Glad it's not just me, and hopefully this will be fixed for good soon.
    We're not getting other reports that folks are still having problems (at least yet!). You might trying clearing your cookies/cache and logging back into the site.

    If that doesn't help, can you please let me know what operating system you're on, what browser (and version) you use, and a little more info about the problem you're having.

    Thanks so much!
    Mod 1



  19. #19
    Join Date
    Jun. 30, 2009
    Posts
    6,997

    Default

    Dragging for me again - same as previously (just not quite as bad, eg I can actually post this message though it took several tries to get into this folder, & then thread, & multiple log in attempts ... sometime the front page opens just fine & then can't get into any forums, other times nothing loads at all - my internet seems to running OK for other sites)

    Windows Prof & IE (whatever the latest update may be )

    - 'course now I can't get this actually submitted



  20. #20
    Join Date
    May. 20, 2009
    Posts
    610

    Default

    It is just as bad as it has been for days.



Similar Threads

  1. 2 yr old dragging front toe
    By Gracious in forum Horse Care
    Replies: 0
    Last Post: Mar. 22, 2012, 07:31 PM
  2. Dragging toes behind?
    By cnvh in forum Horse Care
    Replies: 16
    Last Post: Apr. 13, 2011, 10:01 PM
  3. Toe Dragging/New Farrier
    By Pretzels in forum Horse Care
    Replies: 18
    Last Post: Sep. 2, 2009, 12:33 AM
  4. dragging hind toes
    By ivy62 in forum Horse Care
    Replies: 15
    Last Post: Jun. 30, 2009, 08:50 PM
  5. Dragging pastures
    By Fantastic in forum Around The Farm
    Replies: 16
    Last Post: May. 9, 2009, 10:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •