The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedDirectoriesMarketplaceDates & Results
 
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Oct. 19, 2009
    Posts
    1,047

    Default Anyone else having trouble with Smartpak website right now?

    It loads the homepage, but pretty much everytime I try to click to go somewhere else (breeches, tack, etc) I get this:

    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Runtime Error
    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".




    Frustrating! I think it's the website, but it says the "Smartpak experts" are offline so I can't ask there and calling seems like a hassle. Anyone else?



  2. #2
    Join Date
    Nov. 30, 2006
    Location
    The Isle of Wight
    Posts
    729

    Default YES!

    It is taking forever to load, if it even loads at all!

    The horror - A world without Smartpak is too bleak to even imagine, even if it is for a short time. Seriously though, I hope they fix it soon because I need to be able to look at show shirts and breeches that I might want. VERY IMPORTANT business



  3. #3
    Join Date
    Oct. 19, 2009
    Posts
    1,047

    Default

    Quote Originally Posted by LoveJubal View Post
    It is taking forever to load, if it even loads at all!

    The horror - A world without Smartpak is too bleak to even imagine, even if it is for a short time. Seriously though, I hope they fix it soon because I need to be able to look at show shirts and breeches that I might want. VERY IMPORTANT business
    EXACTLY!



  4. #4
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    12,195

    Default

    Seems to be working now.



  5. #5
    Join Date
    Oct. 19, 2009
    Posts
    1,047

    Default

    Yeah, everything is now loading.



Similar Threads

  1. Smartpak website issues???
    By drmgncolor in forum Off Course
    Replies: 7
    Last Post: Jan. 26, 2012, 10:15 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: Apr. 5, 2010, 04:06 PM
  3. trouble navagating new website
    By gonsouth in forum Help Forum
    Replies: 1
    Last Post: Nov. 28, 2009, 10:24 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: Jun. 30, 2009, 02:02 PM
  5. Am I just asking for trouble?
    By seabreeze in forum Off Course
    Replies: 22
    Last Post: Mar. 13, 2009, 01:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
randomness