The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedDirectoriesMarketplaceDates & Results
 
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Mar. 29, 2008
    Posts
    3,059

    Default Anyone having trouble with the SmartPak site? FIXED IT. T'was my computer.

    I have been unable to get the SmartPak website to come up for almost 2 weeks now. The page just stays blank and "thinks" forever. I can get the main page to come up, as well as the canine page. Just the horse page!



    Am I the only one?
    Last edited by Seven-up; Jun. 30, 2009 at 02:07 PM.



  2. #2
    Join Date
    Jul. 27, 2007
    Location
    Behind the Orange Curtain
    Posts
    9,694

    Default

    clear your cache and cookies.



  3. #3
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    12,004

    Default

    It has worked fine for me.



  4. #4
    Join Date
    Apr. 16, 2005
    Posts
    6,769

    Default

    I just tried it and it worked fine for me.

    They are having a tent sale so the site is probably getting alot more hits... and yes, I took advantage of the sale!

    Are you going directly to the Equine site?

    http://www.smartpakequine.com/



  5. #5
    Join Date
    May. 7, 2009
    Posts
    37

    Default

    What browser are you using?
    Literature is mostly about having sex and not much about having children. Life is the other way round.
    David Lodge



  6. #6
    Join Date
    Mar. 29, 2008
    Posts
    3,059

    Default

    Quote Originally Posted by LSM1212 View Post
    I just tried it and it worked fine for me.

    They are having a tent sale so the site is probably getting alot more hits... and yes, I took advantage of the sale!

    Are you going directly to the Equine site?

    http://www.smartpakequine.com/

    If I click on that link, it never loads. If I take out the 'equine' and just go to smartpak.com, it loads immediately.



    All these computer questions.... Browser? Is Internet Explorer a browser? I know how to click on links and type things in. That's about it.



  7. #7
    Join Date
    Jul. 27, 2007
    Location
    Behind the Orange Curtain
    Posts
    9,694

    Default

    Quote Originally Posted by Seven-up View Post
    All these computer questions.... Browser? Is Internet Explorer a browser? I know how to click on links and type things in. That's about it.
    Smart Pak has a habit of making changes to their page that mess up their cached pages and such.

    Do what it tells you to do on this site:

    http://www.viscott.com/esupport/inde...kbarticleid=51

    with the understanding that if you delete cookies, you'll delete your automatic logins for all of your sites.



  8. #8
    Join Date
    Mar. 29, 2008
    Posts
    3,059

    Default

    Fixed it!

    thanks.



  9. #9
    Join Date
    Feb. 3, 2000
    Location
    Nokesville, VA
    Posts
    35,124

    Default

    Browser? Is Internet Explorer a browser?
    Yes. Internet Explorer is a browser.
    Janet

    chief feeder and mucker for Music, Spy, Belle and Tiara. Someone else is now feeding and mucking for Chief and Brain (both foxhunting now).



Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: Jul. 14, 2012, 08:20 AM
  2. Anyone else having trouble with Smartpak website right now?
    By Crown Royal in forum Hunter/Jumper
    Replies: 4
    Last Post: Mar. 2, 2012, 12:45 PM
  3. Replies: 22
    Last Post: Jan. 21, 2012, 07:41 AM
  4. Anyone else having trouble with Fox Village site?
    By tabula rashah in forum Dressage
    Replies: 1
    Last Post: Jan. 20, 2012, 01:30 PM
  5. Anyone having trouble with the USEA site?
    By Old War Horse in forum Eventing
    Replies: 9
    Last Post: Jan. 4, 2011, 04:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
randomness