The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedDirectoriesMarketplaceDates & Results
 
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jan. 6, 2001
    Location
    Washington State
    Posts
    1,705

    Default Slow Page loading

    I don't know if there's a way for me to impact this from my end. I'm on dial-up from home (am at work now) and it takes each COTH page I want to load up to 5 minutes to load. It doesn't matter whether it's the home page or any topic or an additional page within the topic. I don't have this problem with "the other" board, but I don't like the other board and want to continue with COTH. I also don't have the problem with any other website I visit from home. It just seems to be focused on COTH. Any suggestions or explanations?

    Thanks,
    Sandra



  2. #2
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,043

    Default

    Hi Sandra,

    Has the site always behaved like this for you, or has it only recently gotten slow?

    Thanks!
    Mod 1



  3. #3
    Join Date
    Jan. 6, 2001
    Location
    Washington State
    Posts
    1,705

    Default

    It's been slow for about a year now...prior to that was behaving fine (for being on dial-up). I thought it was my virus protection, so I took it off and things have not improved.

    Sandra



  4. #4
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,043

    Default

    Have you tried clearing your computer's cache of Temporary Internet Files and cookies? Sometimes that's a good first step when things go "wonky."

    The board had been acting very grumpy earlier this year, but we implemented some changes with the server set-up a few months ago that have been a huge improvement.

    Give the cache clearing a try, if you haven't already, let us know if that's of any help, and we'll go from there!

    Thanks,
    Mod 1



  5. #5
    Join Date
    Jan. 6, 2001
    Location
    Washington State
    Posts
    1,705

    Default

    Thanks for the suggestion. I did try clearing my cache over the weekend. It had no effect. Any more ideas? I'm on the road this week for work, so have great access right now.
    Sandra



  6. #6
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,043

    Default

    It does sound like a problem related to that particular computer's settings or ISP, however, since you're doing OK on the road. The board has been getting increased traffic, so I don't know if that would bog down your dial-up.

    Do you use AOL? We notoriously have had trouble with AOL users trying to access the board.

    Let's see if any of the resident experts have some suggestions of their own after this posts bumps you back up to the top...



  7. #7
    Join Date
    Jan. 6, 2001
    Location
    Washington State
    Posts
    1,705

    Default

    Yes, it does suggest weird settings on my home computer. I'm just not sure what to change. I am not an AOL subscriber, so that's not it. Suggestions by anyone would be appreciated. It's odd to me that it's just this one bulletin board it doesn't like.
    Sandra



Similar Threads

  1. Do you tip for hay loading?
    By Gryhnd in forum Around The Farm
    Replies: 13
    Last Post: Dec. 6, 2010, 09:40 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: May. 20, 2010, 09:10 PM
  3. deleted
    By Fairview Horse Center in forum Help Forum
    Replies: 3
    Last Post: Dec. 1, 2009, 10:09 AM
  4. Replies: 15
    Last Post: Sep. 8, 2009, 09:17 AM
  5. Replies: 274
    Last Post: Mar. 1, 2004, 08:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •