PDA

View Full Version : How would you set up a stallcam like this?



War Admiral
Oct. 14, 2009, 04:05 PM
How hard would it be, and what type of hardware/software would be involved, to set up a stallcam that transmitted over the net like Mine That Bird's (http://showvivor.oaktreeracing.com/cam/)???

I'm addicted to the thang, and can only imagine how much MORE addicted I would be if I could set one up for my own horse! :D

kookicat
Oct. 14, 2009, 04:43 PM
You should ask in the breeding forum. :D

They seem to be pretty good at that (http://www.marestare.com/) sort of thing.

(Would also love to do this- being able to watch my horses at work would do wonders for my stress levels! :D)

War Admiral
Oct. 14, 2009, 04:53 PM
I've seen them, but they're converting to Microsoft Silverlight and I have YET to get that cr*p piece of software to run on one. single. PC. (Have tried 5 and it conflicted with other work-related software on EVERY one.) Therefore, not even worth investigating, for me personally...

Other suggestions?

kookicat
Oct. 14, 2009, 04:56 PM
I've seen them, but they're converting to Microsoft Silverlight and I have YET to get that cr*p piece of software to run on one. single. PC. (Have tried 5 and it conflicted with other work-related software on EVERY one.) Therefore, not even worth investigating, for me personally...

Other suggestions?

Ugh, I thought it was just me who couldn't get Silverlight to work.

I really meant what I said about asking the breeders- the site was just an example. :)

War Admiral
Oct. 14, 2009, 07:01 PM
Ugh, I thought it was just me who couldn't get Silverlight to work.

I really meant what I said about asking the breeders- the site was just an example. :)

Definitely not just you! And thanks, I'll do that!

kookicat
Oct. 14, 2009, 07:37 PM
Definitely not just you! And thanks, I'll do that!

No problem! :D

I won't tell you what we call Silverlight at work- it's not fit for print! :eek::winkgrin: