PDA

View Full Version : Anyone else not have audio?



War Admiral
Apr. 17, 2009, 11:04 PM
Was just watching the earlier stuff & it was fine but I have no audio now. Anyone else?

lonewolf
Apr. 17, 2009, 11:05 PM
Same here. I got audio on the Nike commercial, but not the feed.

JFJ
Apr. 17, 2009, 11:05 PM
me too..no sound?!?!

J. Turner
Apr. 17, 2009, 11:06 PM
Was just watching the earlier stuff & it was fine but I have no audio now. Anyone else?

No audio here. Had it watching a gymnastics thing a few minutes ago. Maybe they'll fix it on the right end ...

Natalie A
Apr. 17, 2009, 11:07 PM
glad I'm not the only one... I want sound!

kdavies
Apr. 17, 2009, 11:07 PM
No audio here either. I hope they fix it soon!!!!

lauraware
Apr. 17, 2009, 11:09 PM
i don't get audio either :cry:

War Admiral
Apr. 17, 2009, 11:09 PM
Hopefully!

Portia
Apr. 17, 2009, 11:10 PM
Me too, sound on Nike commercial, great picture of the arena etc., but no sound.

What about the people who are watching on TV instead of the computer? I can't check it because here Universal Sports is on digital broadcast but not on cable, and I only have digital antenna on my office TV, not any of them at home.

anchorsaway
Apr. 17, 2009, 11:12 PM
no audio here either! I had it last night for dressage and round 1 of the jumping...although I was having some major buffering problems with jumping at first.

Portia
Apr. 17, 2009, 11:16 PM
I tried shutting down EI and opening it up again and reconnecting, but still no sound.

J. Turner
Apr. 17, 2009, 11:17 PM
Uh, now no video ...

lonewolf
Apr. 17, 2009, 11:18 PM
My feed just died...

kdavies
Apr. 17, 2009, 11:19 PM
yep, no video . . . ugh . . let's hope they are fixing the sound and we'll be good to go in 2 minutes PLEASE!!

Portia
Apr. 17, 2009, 11:19 PM
Mine too. It says stopped. Does it stop during commercials?

Or maybe they stopped it to try to fix the audio? hopefully?

Now I'm getting something that says "Thank you for purchasing this event"

ZIL
Apr. 17, 2009, 11:21 PM
I sent an e-mail to support...hopefully there is a live person checking on things...

BLBGP
Apr. 17, 2009, 11:21 PM
Sucks...I'd rather have video with no audio than neither of either!

findlymine
Apr. 17, 2009, 11:23 PM
no video either !!!!!

War Admiral
Apr. 17, 2009, 11:24 PM
I tweeted COTH & they tweeted me back saying there is no audio in the press room on site either, and yes they are trying to fix it.

Portia
Apr. 17, 2009, 11:26 PM
Thanks WA.

I'm getting a little sick of the Nike commercial every time I refresh.

J. Turner
Apr. 17, 2009, 11:26 PM
Thanks WA.

I'm getting a little sick of the Nike commercial every time I refresh.

Yeah, it makes me feel a bit guilty.

War Admiral
Apr. 17, 2009, 11:28 PM
Yeah, me too.

Once again tonight, the COTH Twitterers are proving worth their weight in gold!

J. Turner
Apr. 17, 2009, 11:36 PM
I think you need to "twitter" back to us COTHers who are twits enough not to have or understand Twitter.

anchorsaway
Apr. 17, 2009, 11:37 PM
all better! :)

Portia
Apr. 17, 2009, 11:48 PM
Yea! Video and sound!

War Admiral
Apr. 17, 2009, 11:52 PM
I think you need to "twitter" back to us COTHers who are twits enough not to have or understand Twitter.

Is the feed still not working for you? You can follow the COTH tweets on http://twitter.com/chronofhorse

missliz
Apr. 18, 2009, 12:59 AM
I've had no video, just interminent audio the last 2 nights. And I know its not my computer (its about 3 weeks old). Bummer. Thank goodness for COTH twitter!

War Admiral
Apr. 18, 2009, 01:08 AM
I've had no video, just interminent audio the last 2 nights. And I know its not my computer (its about 3 weeks old). Bummer. Thank goodness for COTH twitter!

I just sent you a follow... I've been tweeting a lot tonight....

missliz
Apr. 18, 2009, 01:38 AM
Thanks, following you now too. Doesn't that sound stalkerish!